Heinoontiella_vaeltajiapaa.jpg

Opastettu yhteisvaellus tai omin avuin matkaan

Ottakaa yhteyttä, niin järjestetään kirkkovaellus, johon kuka tahansa voi osallistua. Harsulta saatte oppaankin mukaan. Parhaiten toimii vaellus, joka alkaa Harsulta klo 9.00-10.00. Paikalla on syytä olla puolituntia ennen sovittua lähtöaikaa. Viiden tai seitsemän junalla pääsee Vammalasta Harsulle takaisin. Harsun osoite on Maakunnatie 17 Sastamala (Karkku)

Periaatteessa sää ei ole este, mutta jos tulee vettä kaatamalla emme lähde.

Tiedusteluja ja ilmoittautumisia ennakkoon joko sähköpostitse upi-vuorenoja@gmail.com ja puhelimella Maijulle 044-5134150.
Harsun punaisen pihapiirin vaellusmökki vasemmalla

Harsin pihapiiri Maakunnantieltä katsottuna. Seinässä lukee Wanha-Harsu 17 ja pikkumökin päädyssä on vihkimäristi.

Vettä ja leipää ja ohjekirjat ovat joka päivä valmiina

Maiju laittaa ilmoittautuneille uudet leivät. Tulette vain Hyvän Paimenen Majatalon eteiseen ja siinä on kaikki valmiina. Sauva käteen ja matkaan.

Reitin opastussuunta on Karkun Harsulta Tyrvään kirkoille päin

Opasteina on vihkimäristit tien varressa tai suuntaa osoittava nuoli. Koska osa merkeistä näköjään katoaa matkamuistoiksi on pääsääntönä kuljettaessa se, että mennään suoraan, ellei toisin opasteta. Rautatien rannan puolella pääsee luontopolkua Karkun kirkolle asti. Ohjekirjan löydät Harsun mökistä. Siinä on kaikkien reittiväylien nimet. Lue siis ohjekirjaa riittävästi. Hyvää matkaa.
Kirkkovaellus alkamassa Harsulla

Matkalle saat Harsulta matkaopaskirjasen, vaellussauvan, vesipullon ja tyrvääläistä ruisleipää.

Uutuutena kehitellään Kokemäenjoen mittaista vaellusta

Kokemäenjoen kulttuuriopaskoulutus saa yhtenä kurssityönään suunnitelman kirkkovaelluksesta, joka alkaa Sastamalan keskuskirkosta Karkusta ja päättyy Porin Reposaareen. Aavan meren suolainen ranta ja hautuumaan vieraan maan mullat ovat oikea satama suomalaiselle kirkkovaellukselle.