HarsunpihapullollaaNetpaa.jpg

Ajankohtaista

Karkun Joulunavaus on Palvialassa Harsulla perjantaina 25.11. klo 18. Vanhaa perinnettä noudattaen kokoonnumme Wanha-Harsun pihalla ennen klo 18.00 ja H-hetkellä syttyy joulutähti Harsun kuuseen - vellikellolla soitetaan - joulurauha julistetaan - joulupuuroa ja soppaa saa pakarissa - joulupukki ottaa toiveita vastaan pikkumökissä - jouluglögi ja - piparit saa Harsun salissa ja - tietenkin ainakin joulukortteja on myynnissä - Karkun Lionit myy Mauri Kunnaksen kortteja ... jne


Harsun pajamäkeä jouluvalossa
Taas avaamme Harsun Biblian
WanhaHarsu-kortti 2013

Israel omin silmin

On hämmästyttävää, että tänä aikana pitää itse käydä Israelissa, nähdäkseen todellisuuden. Nähdäkseen sen tilanteen, missä siellä eletään. Jumala tekee ihmeitä Lähi-Idässä edelleen. Niin Israelissa kuin Syyriassa ja Turkissa. Katso OMIN SILMIN NÄHTYÄ ja YMMÄRRETTYÄ TÄSTÄ:

ILPOCO ilpoco ILPOCO

KATSO ja ihmettele nyt ensin - TÄSTÄ SE AVAUTUU
Ilpon kitara CD mainos

Tässä Ilpo-veljen uusi CD. Sopii varmaan sullekin...

Pyhän Olavin vaellusreitin valmistelu jatkuu ...

Reitin hankesuunnittelu ja tiedottaminen on täydessä vauhdissa. Sen työnimi on "Pyhän Olavin vaellusreitti Pirkanmaa -hanke" ja alkuunpanijana ja hallinnoijana toimii Kylähyvinvoinnin kehittämisyhdistys Vesajärven Ollit ry. Hämeenkyrön seminaarissa oli luennoitsijana Kalle Eloheimo ja Aaro Söderlund sekä Urpo Vuorenoja. Koulutuskeskus Iisakin auditoriossa istui innokkaita kuulijoita koko salillinen.
Reitti tulee EU-hankkeeksi ja toteutuessaan se johtaa Suomen, Ruotsin ja Norjan poikki Trondheimiin. Pyydämme tälle tielle Jumalan siunausta!

Hanke ei edistynyt kovinkaan pitkälle, mutta toi tullessaan mielenkiintoisia ehdotuksia meidän oman KIRKKOVAELLUS-reitistömme kehittämiseen. Monet teemat odottavat nyt toteuttajiaan.
Kokemäenjokivarren vaellushankkeet näyttävät lupaavilta. Esim Ulvilan seudulla ollaan kovinkin aktiivisia ja innovatiivisia. HIENO JUTTU!

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään upea Pyhän Olavin kirkko on taas vaipunut talvilepoon. Ensi keväänä ryhmille ajanvaraus seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 03-5219090. Katso lisää tältä sivustolta Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Luonto on aina ajankohtainen

Se muuttuu joka hetki - joka päivä - jokainen kuukausi on erillainen. Katso aihetta lisää Upin luontokuva-aiheista!. Karkku on saanut uuden luontonaulan! Katso Ritajärvi Sastamala ja Ritajärven alue.