SGSainmtMariasconcertpaa.jpg

Sastamala Gregoriana jatkuu ja vahvistuu

Jokainen, joka on käynyt Sastamala Gregorianassa on saanut kosketuksen vanhan musiikin salaisuuksiin. Uudet tulokkaat kyselevät ihmeissään, kuinka tämä ihanuus on voinut jäädä huomaamatta tähän asti! Nyt (2019) menossa 24. vuosi ja kirkkotilat täyttyvät konsertti konsertilta. Sastamalan kirkkoon mahtuu 550 kuulijaa. Siinä on festarimme koko. Konserttien määrää voi vielä vähän lisätä. Kiitos, että jäitte Sastamalan lumoihin!

SG mestarit yössä 1

Sastamala Gregoriana on uudistuva musiikkivara - ja varat - ne lepäävät vanhassa ja rikkaassa gregoriaanisessa pääomassa. Tässä mestarikurssilaisia hehkuttamassa konsertin jälkeen Sastamalan yössä 2012. Tästä tuohusjuhlasta on tullut jo pysyvä tapa.

Sastamala Gregorianan omat sivut www.sastamalagregoriana.fi

Sastamala Gregoriana Siellä on tiedot tulevista konserteista ja koulutusohjelmista.
Michael, Evelyn, Anna ja David Sastamalan kirkolla

Tämän nelikon hallussa on Sastamalan festivaalin henki. Ainakin konserttien ja koulutuksen osalta. Vas. Michael Fields, Evelyn Tubb, Anna-Maaria Oramo ja David Hatcher.

Jussi harjoittelee ahkerasti

Nuoret taiteilijamme ovat jokainen jo itsessään Jusseja, jotka kohoavat kuin siivillä musiikkitaiteen estraadeille.

SG Robin Hood avasi festivaalimme

Uusi sukupolvi nousee Sastamala Gregorianan ihailijoihin. Vuoden 2012 avaus olikin lasten juhlaa kun Robin Hood tarinoineen ja musiikkeineen ihastutti nuoria perheitä Kirjankeskus Pukstaavin puistossa.

Kirkkovaellus Sastamalassa ja Kokemäenjokivarressa