Seimikatualbumi 2010

Sastamalan seimikaupungin jouluseimikatu on jälleen kaikkien ihailtavana. Tässä albumissa voit katsella niistä melkein kaikki. Ole hyvä!

seimikatu-albumi 2010

Erosen seimi-ikkuna Hintahaavin seimi kirjakaupan seimi-ikkuna Marttilan koulun seimi Kauneushoitolan seimi Paulan Putiikin seimi Kartanon Lemmikki-seimi A-osat seimi, Sointu Hämäläinen Srk:n seimiaihe 1 srk:n seimiaihe 2 Nyyssösen kulma, maalaus, Telle Tamminen Nyyssösen seimi, tekijä Metzler, saksalainen Lähetyksen Löytötuvan paimenet Kuutoset miten vain seimi Tyrvään Fysiopalvelun seimi, tekstiilityö Vilma Hassi Huittisten sähkötekniikan seimi, srk:n nuorisotyö Osuuspankin seimi, Kaukolan koulun oppilaat ESP:n seimi, ulkovitriinissä, Heidi Piippo Ystävänpirtin piparkakkuseimi Tyrvään kirkon seimi, srk:n kiinteistötyöntekijät Good News to You Good News to The whole World Juhlaportti Joulun tulla siis seimelle! tuokaa lahjanne Ystävälle! tie on avattu tietäjille tulla!

Marttilan koulun seimiovi

Marttilan koulun seimi-ovi ja joka ikkunalla joulukynttilät, niin kuin on kaikissa muissakin Sastamalan kouluissa ja kaupungin virastoissa! Se on Kulttuurikaupungin tapa!

Marttilankadun valo-enkeli

Sastamalan seimikadun valotunnus on taiteilija V-P Bäckmanin käsialaa.