Ajankohtaista

Sastamala Gregoriana meni. Monet konsertit Harsun pihalla meni!
Mutta nyt 19.8.2018 on ovet sepposen selällään! Sastamalan "Wanhat Talot"-tapahtumassa olemme kohde no 14.
Ja Samalla on hieno ja merkittävä taidetapahtuma Wanha-Harsulla.
Raimo Mattssonin taidetta on Harsu pullollaan ja taiteilija itse on paikalla. Tämä on myyntinäyttely, joten kannattaa tulla kauempaakin!

Golgatan jälkeen _

Kukonlaulun kirkon Ps121_ikkuna

Juudas ja muita opetuslapsia viimeisellä ehtoollisella

Jerusalemin koulukartta noin 1900 kertoi Jeesuksen ajasta

Enkelit Jeesuksen haudalla

Israel omin silmin

On hämmästyttävää, että tänä aikana pitää itse käydä Israelissa, nähdäkseen todellisuuden. Nähdäkseen sen tilanteen, missä siellä eletään. Jumala tekee ihmeitä Lähi-Idässä edelleen. Niin Israelissa kuin Syyriassa ja Turkissa. Katso OMIN SILMIN NÄHTYÄ ja YMMÄRRETTYÄ TÄSTÄ:

Sotilaat valmiina

ILPOCO ilpoco ILPOCO

KATSO ja ihmettele nyt ensin - TÄSTÄ SE AVAUTUU

Ilpon kitara CD mainos

Tässä Ilpo-veljen uusi CD. Sopii varmaan sullekin...

Pyhän Olavin vaellusreitin valmistelu jatkuu ...

Reitin hankesuunnittelu ja tiedottaminen on täydessä vauhdissa. Sen työnimi on "Pyhän Olavin vaellusreitti Pirkanmaa -hanke" ja alkuunpanijana ja hallinnoijana toimii Kylähyvinvoinnin kehittämisyhdistys Vesajärven Ollit ry. Hämeenkyrön seminaarissa oli luennoitsijana Kalle Eloheimo ja Aaro Söderlund sekä Urpo Vuorenoja. Koulutuskeskus Iisakin auditoriossa istui innokkaita kuulijoita koko salillinen.
Reitti tulee EU-hankkeeksi ja toteutuessaan se johtaa Suomen, Ruotsin ja Norjan poikki Trondheimiin. Pyydämme tälle tielle Jumalan siunausta!

Hanke ei edistynyt kovinkaan pitkälle, mutta toi tullessaan mielenkiintoisia ehdotuksia meidän oman KIRKKOVAULLUS-reitistömme kehittämiseen. Monet teemat odottavat nyt toteuttajiaan.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään upea Pyhän Olavin kirkko on taas vaipunut talvilepoon. Ensi keväänä ryhmille ajanvaraus seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 03-5219090. Katso lisää tältä sivustolta Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Luonto on aina ajankohtainen

Se muuttuu joka hetki - joka päivä - jokainen kuukausi on erillainen. Katso aihetta lisää Upin luontokuva-aiheista!. Karkku on saanut uuden luontonaulan! Katso Ritajärvi Sastamala ja Ritajärven alue.