Ajankohtaista

Nyt on JUHLAN AIKA SUOMESSA! "Suomi 100 vuotta-juhla-aika" tuo esiin kaikkea sitä hyvää ja upeata, mitä Suomi ja suomalaisuus oikeasti sisältää! ME OLEMME TÄNÄÄN ONNITELTAVA - PARAS MAA JA HIENOIN KANSA TÄLLÄ TELLUKSELLA!

Sastamalan Wanhat Talot - tapahtumassa 20.8.2017 oli Harsulla noin 1000 kävijää

Wanha-Harsu ja sen toiminta tuli taas monelle tutuksi! Vieraskirjaan kirjoitti 898 henkilöä nimensä. Viimeiset lähtivät Pakarituvasta klo 21 jälkeen mielessään Kaarlo Sarkian runo "Maisema". Sen Upi lauloi matkaajille savupirtin leivinuunin vielä hengittäessä utuista lämpöään.
Kiitos teille kaikille, jotka tulitte - toiset hyvinkin kaukaa - ja juttelitte omia muistojanne ja yhteisiä kokemuksiamme.


Lasse Heikkilän Suomalainen Messu - juhlaversio on mahtava esitys!

Missä tahansa sitä esitetäänkin, on se ehdottomasti nähtävä! Esittäjät tekevät sen mitä KOKO SUOMI TÄLLÄ HETKELLÄ TARVITSEE! Eli silmien aukaisu! Suomi syntyi rukouksesta ja Suomi kasvoi KRISTILLISTEN ARVOJEN VARASSA. Nyt Suomi ELÄÄ ARMON VARASSA. Seuraava esitys on Sastamalassa Tyrvään kirkossa 29.11.

Israel omin silmin

On hämmästyttävää, että tänä aikana pitää itse käydä Israelissa, nähdäkseen todellisuuden. Nähdäkseen sen tilanteen, missä siellä eletään. Jumala tekee ihmeitä Lähi-Idässä edelleen. Niin Israelissa kuin Syyriassa ja Turkissa. Katso OMIN SILMIN NÄHTYÄ ja YMMÄRRETTYÄ TÄSTÄ:

ILPOCO ilpoco ILPOCO

KATSO ja ihmettele nyt ensin - TÄSTÄ SE AVAUTUU

Ilpon kitara CD mainos

Tässä Ilpo-veljen uusi CD. Sopii varmaan sullekin...

Katso myös Karkkunetti

Karkkunetissä on mm yhteisösivut ja Karkku tiedottaa-sivut. Nyt siellä on pieno albumi tämänvuotisesta Karkun joulunavauksestakin.

Pyhän Olavin vaellusreitin valmistelu jatkuu ...

Reitin hankesuunnittelu ja tiedottaminen on täydessä vauhdissa. Sen työnimi on "Pyhän Olavin vaellusreitti Pirkanmaa -hanke" ja alkuunpanijana ja hallinnoijana toimii Kylähyvinvoinnin kehittämisyhdistys Vesajärven Ollit ry. Hämeenkyrön seminaarissa oli luennoitsijana Kalle Eloheimo ja Aaro Söderlund sekä Urpo Vuorenoja. Koulutuskeskus Iisakin auditoriossa istui innokkaita kuulijoita koko salillinen.
Reitti tulee EU-hankkeeksi ja toteutuessaan se johtaa Suomen, Ruotsin ja Norjan poikki Trondheimiin. Pyydämme tälle tielle Jumalan siunausta!

Hanke ei edistynyt kovinkaan pitkälle, mutta toi tullessaan mielenkiintoisia ehdotuksia meidän oman KIRKKOVAULLUS-reitistömme kehittämiseen. Monet teemat odottavat nyt toteuttajiaan.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään upea Pyhän Olavin kirkko on taas vaipunut talvilepoon. Ensi keväänä ryhmille ajanvaraus seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 03-5219090. Katso lisää tältä sivustolta Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Luonto on aina ajankohtainen

Se muuttuu joka hetki - joka päivä - jokainen kuukausi on erillainen. Katso aihetta lisää Upin luontokuva-aiheista!. Karkku on saanut uuden luontonaulan! Katso Ritajärvi Sastamala ja Ritajärven alue.