Harsun jouluseiminäyttely 2006

Harsun oma seiminäyttely avattiin 5.12.2006. Pikkupirtissä on esillä 17 seimeä ja pääseimi on pakarin tallissa.
Tänä vuonna 2007 jouluseimiä voi ihailla Vammalassa Marttilankadun liikkeiden ikkunoissa koko kadun matkalla.

Tarinat iskivät innostusta

Rassen 5-vuotiaana äitinsä kanssa tekemä rullaputkiseimi kenkälaatikossa oli yleisen ihastuksen kohde. Yksinkertainen ja puhutteleva. Samoin Pentin koulukässäseimi herätti ihastusta ja tunteita.
Jokaisen seimen kohdalla on mahdollista kertoa sen tarina. Ainakin löytöpaikka. Tarina on todistus seimen tarpeellisuudesta ja tehtävästä.

seiminäyttely2006

Kolumbialainen Pyhä perhe Molemmat otettiin Harsun majataloon turvaan Tällainen kulkija haki tilaa majatalosta Maria tuli Kanadasta Pääsiäiseksi Harsulle LasisetseimihahmotKanada_p.jpg SeimijaTahti_p.jpg Tyypillinen italialainen pienois-seimiveistos Betleheminpuuseimi_p.jpg enkelijaristitalutausta1p.jpg LampaitajaAasi1p.jpg Pikkuitalialaiset1p.jpg posliinijaenkeli1p.jpg Eurooppalainenyleishalpa_p.jpg kipsivalkoinen1_p.jpg Lasipallo2p.jpg LasiTietajankumarrus_p.jpg Maijunlapsuuspahvi1p.jpg MariaonjoOvella1p.jpg Mokinhuone2p.jpg pronssattu1p.jpg Betlehemin kristittyjen tekemä seimi 1 Roomalaisetpylvaat1p.jpg Tähtiseimillä on vahva italialainen tausta Seinaristiseimi1p.jpg Rasmuksenseimi_p.jpg Joosef odotti vuoden Kanadassa, mutta on nyt Harsulla Lasipallokirkas1p.jpg Enkelienseimirappu1p.jpg puuleikkausseimi_p.jpg haapapuuseimitexti.jpg HaapaeimiGOODp.jpg HaapaseimiprofiiliZoomp.jpg Haapaseimiylaviistoon_p.jpg KolumbianMatkaseimiedesLIGHTp.jpg KolumbianmatkaseimiYlh_p.jpg OlkiseimiZoomGOO_p.jpg Seimielaimetpahnoilla_p.jpg HaapaseimiTakaaGOODp.jpg OlkiseimiHahmotGOODp.jpg OlkiseimisivuviistooGOODp.jpg MariaJeesusPunaKIRKASp.jpg OlkiseimiHlotGOOD2p.jpg OlkiseimiYossa1GOODp.jpg JoosefjaMariaMokinOvella1p.jpg

Tyypillinen italialainen pienois-seimiveistos

Pronssattu seimiveistos myrtin alla